Sunday, July 19, 2009

Rock Band 2

OK people,
to all Penn Staters, as you all know malam Jumaat sepastinya malam bersukan, tapi summer ni tidak pernahlah bersukan sehinggalah mereka dari field trip yang lame sehingga 6 minggu tu pulang dengan selamatnya Rabu lepas.
owh sepastinya semua teruja utk bermain volley dan squash dan basketball tapi the Diva housewives yg x delah terkenal sgt dengan sikap malas bersukan, telah mengambil keputusan utk lepak di rumah 203 dan bermain Rock Band!yeahhhhh. Rock band ni baru di beli oleh keng kawan lelaki selepas terpengaruh dgn rakan2 R.I.T.
kitorg baru main easylah tapi, medium ok lah, tapi tak mantap macam keng kawan lelaki. wey diorg hebat amat, kekaguman yg melampau.
Sila lihat videos and teka sendirilah kami specilize in ape, heeee. tapi saya suka menyanyi.

and owh nilah character yang mengambil masa hampir satu jam utk siap kesemuanya, ssh kot guna controller utk mengeja!


iya band semua perempuan, coolkan?
saya suka.

and berikut iyalah, kami main lagu kegemaran Peyya, You Oughta Know di bawah category Challenging, so pastilah main easy, ngehehe. iya suara Peyya mmg sgt comel.



itulah die Diva Houswives on Rock Band 2.
:)

4 comments:

Zera H. said...

Biena memang suka eh typo. Anyway aku dh tukar post ni as nama kau.

Bina W. said...

ish what is Bina wihtout typo, ngehehe.

Zera H. said...

hahaha bagi comment pun typo jugak.

fauzana said...

omg i sooo love you guys joining the rock band team. sbg neighbor dr rit and rit housewives club, sungguh tgh terkembang2 hidung ni

Post a Comment

The Diva Housewives © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!